WHO AM I??



`•.¸.¸¸.•*
❤❤..ASSALAMUALAIKUM..❤❤*`•.¸.¸¸.•`
Salam 1 Malaysia y'all

  Bermula cerita..
   Hanis Zulaika is a simple girl..
Dilahirkan pada 20 MEI 1992 (tettt jangan lupa kasi hadiah tau..hehe)
sekarang sudah masuk ke tahun 2017 (kira la sendiri berapa umo  Hanis Zulaika   )


Hobi  Hanis suka memutar belitkan fakta ke auta, auta ke fakta
(pelik kan..takde lah..gurau2x aje)
Hanis suka travel dan mencuba perkara yang baru asalkan tidak menyebelahi undang-undang mahupun hukum hakam Allah. 
Pada awal blog ini ditubuhkan Hanis suka mencuba resipi-resipi yang mengiurkan nafsu makan (jangan pikir lain)     
Tak pasti masakan itu nanti sedap ke atau sebaliknya ke??? itu lain cerita..
yang penting semangat mencuba itu yang harus di utamakan...

Apa lagi yang korang nak tahu ye????
Hanis dibesarkan di merata negeri (woww..anak pelarian ke???)
maksud dibesarkan di merata negeri tu   Hanis  ikut family berpindah randah ler..
kerja diorang memerlukan mereka untuk berpindah ke serata negeri..
dari kecik hingga ke besau nie hampir seluruh malaysia sudah   Hanis menetap
(hidup nomad katakan)    
Bila dah besar ni tak larat dah nak pindah randah. Rasa nak menetap di satu kawasan tu je. Senang nak bina networking kan.

Harapan???
Selamat Berkenalan ye saudara saudari sekalian..
kalau ada terlanjur kata mohon maaf di pinta
(tahu raya lambat lagi..tak salahkan saling bermaafan sesama muslim)

Siapa ada instagram bolehlah follow @haniszula1kha  
https://www.instagram.com/haniszula1kha/ 


Itulah ceritanya setakat ini. Thank you for reading this entry. J 


  

No comments:

Post a Comment

Ada apa-apa pertanyaan bolehlah tinggalkan komen anda di sini. Nanti saya balas dan kunjungi blog anda
(Jangan lupa tinggalkan link anda di sini juga ye, senang nak terjah balik) :)

Terima Kasih Daun Keladi,
Kerana Sudi Singgah Sini,
Lain hari saya Review Lagi,
Moga-moga bersua nanti :)

 
Copyright © 2017 Wadah Berbicara. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.