WHO AM I??



`•.¸.¸¸.•*
❤❤..ASSALAMUALAIKUM..❤❤*`•.¸.¸¸.•`
Salam 1 Malaysia y'all

  Bermula cerita..
   [email protected]!s_ZuL@!kh@ is a simple girl..
Dilahirkan pada 20 MEI 1992 (tettt jangan lupa kasi angpau tau..hehe)
sekarang sudah masuk ke tahun 2014 (kira la sendiri berapa umo   [email protected]!s_ZuL@!kh@  )


Hobi suka memutar belitkan fakta ke auta, auta ke fakta (pelik kan..takde lah..gurau2x aje)
 [email protected]!s_ZuL@!kh@  suka mencuba resipi-resipi yang mengiurkan nafsu makan (jangan pikir lain)     
hasi masakan itu nanti sedap ke atau sebaliknya ke??? itu lain cerita..yang penting semangat mencuba itu yang harus di utamakan...

Apa lagi yang korang nak tahu ye????
 Dibesarkan di merata negeri (woww..anak pelarian ke???)
Helllooo....  [email protected]!s_ZuL@!kh@anak jati Malaysia ye...
maksud dibesarkan di merata negeri tu   [email protected]!s_ZuL@!kh@ ikut family berpindah randah ler..kerja dyorang memerlukan mereka untuk berpindah ke serata negeri..
dari kecik hingga ke besau nie hampir seluruh malaysia sudah   [email protected]!s_ZuL@!kh@ menetap (hidup nomad katakan)     

Harapan???
Selamat Berkenalan ye saudara saudari sekalian..
kalau ada terlanjur kata mohon maaf di pinta
(tahu raya lambat lagi..tak salahkan saling bermaafan sesama muslim)

Siapa ada instagram bolehlah follow @haniszula1kha  
https://www.instagram.com/haniszula1kha/ 


Itulah ceritanya setakat ini. Thank you for reading this entry. J 


  

0 Chef(s):

Post a Comment

Ada apa-apa pertanyaan bolehlah tinggalkan komen anda di sini. Nanti saya balas dan kunjungi blog anda
(Jangan lupa tinggalkan link anda di sini juga ye, senang nak terjah balik) :)

Terima Kasih Daun Keladi,
Kerana Sudi Singgah Sini,
Lain hari saya Review Lagi,
Moga-moga bersua nanti :)

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Jom Singgah

STATUS BLOG INI

BLOG INI DI DALAM PROSES UBAH SUAI. MOHON ANDA SEMUA KUNJUNGI SEMULA APABILA IANYA SUDAH KEMBALI CERIA 100%.

Hanis Zulaikha

My photo
Malaysia
☆Food Lover|Travelling|Blogging ☆ ☆Keep smiling and healthy ☆ Anything email me at [email protected]

Contact Me

THANKS KORANG

Popular Posts

Copyright © Wadah Berbicara | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com