6 June 2017

Tips Kurus Di Bulan Puasa




♥♥..ASSALAMUALAIKUM..♥♥
Salam 1 Malaysia y'all

Salam Ramadhan yang ke-10. Esok dah masuk hari ke-11 kita semua berpuasa. Macam mana puasa anda kali ini? Ada perubahan dari segi berat badan terutamanya.

Secara ringkasnya Hanis nak kongsi pengalaman Hanis berjaya loss weight sebanyak 4 kilogram dalam tempoh 15 hari. Seperti biasa Hanis masih makan nasi setiap hari cuma kurangkan portion yang diambil saja. Ada yang kata Hanis dah kurus senanglah nak cerita pom pang. Ye betul tu. Tapi tahukah anda Hanis pernah alami masalah kegemukan suatu ketika dahulu. 


Tak percaya??

tengok gambar bawah ini.

Image may contain: 2 people, people smiling, closeup
ZAMAN KEGEMUKKAN dah berlalu.
68KG vs 58KG

Hanya insan yang pernah mengalami masalah berat badan je dia akan tahu perasaan apabila dikutuk "BADAK" "GEMOK" "TONG DRAM" dan sebagainya, Banyak penyebab utama yang menyebabkan kita gemuk dan jangan sesekali kaitkan dengan keturunan. Setahu Hanis tiada istilah gemuk disebabkan keturunan melainkan penyakit sahaja. 

TIPS NAK KURUS DI BULAN RAMADHAN

Nak kurus ini apa yang Hanis boleh habaq mai adalah kita kena rajin DETOX badan untuk membuang segala toksin di dalam badan.

Barulah kulit semakin glowing dan berat badan mudah hilang.
Dulu pernah viral tentang air detox daripada buah-buahan tu. Tapi bila dah sibuk dengan kerja hari-hari ini Hanis dah malas nak buat detox homemade tu. Apa yang Hanis buat adalah amalkan minum detox daripada Luslimlabeb ini hari-hari sebelum tidur.

Image may contain: 1 person, eyeglasses

Evening Doze Off (Detox) 
💟 MENGANDUNGI 6 JENIS HERBA PREMIUM YG BERBEZA DALAM 1 UNCANG!

LOTUS LEAVES, PEPPERMINT LEAVES, FANUGREEK SEEDS, LIQUORICE ROOT 
💟FUNGSI : 
- Membantu masalah penghadaman.
- Mempunyai antioksidan yg tinggi bagi melindungi diri dari radikal bebas (kulit lebih bersih dan cantik).
- Melindungi hati yg sering terdedah dengan toksin dari makanan dan minuman seharian.
- Membersihkan saluran darah.
- Menyingkirkan toksin dalam badan.
- Menyingkirkan sodium berlebihan (lemak2 air yg lembik di peha, lengan, dan perut).
- Mengurangkan stress (stress juga punca gemuk).
- Mempunyai elemen anti bakteria.
- Membantu untuk mendapatkan tidur yg cukup. 








💟Diminum pada waktu *malam*, 15-20 minit sebelum tidur.




No automatic alt text available.

Image may contain: 1 person, text

Image may contain: 1 person, text

Hanis kekalkan berat badan 58kg ini selepas amalkan minum herbs tea by Luslimlabeb.
Dimana herbs tea ini mempunyai pelbagai jenis khasiat yang mampu membantu sistem badan kita untuk mengurangkan berat badan disamping memberikan tenaga ketika di siang hari. Walaupun kita berpuasa.

Image may contain: 2 people, people standing
Hasil selepas mengamalkan luslimlabeb

Image may contain: 1 person, text
Hasil loss weight masing-masing berbeza ikut metabolisma badan.


Nak tahu lagi rahsia Hanis mengekalkan berat badan dan menghilangkan berat badan ini. Meh whatssap Hanis di +6011.3928.9974 ataupun boleh follow instagram https://www.instagram.com/luslimlabebbangi/

Thank you for reading this entry. :)

No comments:

Post a Comment

Ada apa-apa pertanyaan bolehlah tinggalkan komen anda di sini. Nanti saya balas dan kunjungi blog anda
(Jangan lupa tinggalkan link anda di sini juga ye, senang nak terjah balik) :)

Terima Kasih Daun Keladi,
Kerana Sudi Singgah Sini,
Lain hari saya Review Lagi,
Moga-moga bersua nanti :)

 
Copyright © 2017 Wadah Berbicara. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.