5 November 2016

BEG MURAH, BAJU MURAH, SELUAR MURAH

`•.¸.¸¸.•*❤❤..ASSALAMUALAIKUM..❤❤*`•.¸.¸¸.•`
Apa khabar??

Baru-baru ini Hanis ada kemas barang-barang dalam bilik. Saja je sebab sejak pindah haritu ada lagi 3-4 kotak belum dikemas. Tak tahu dah nak letak mana disebabkan almari baju pun yang ada ni pun dah penuh sangat-sangat.

Jadi untuk sekian kalinya, Hanis nak jual semula sebab kebanyakkan barang yang Hanis simpan ni ada yang belum dipakai lagi sebab dah tak muat yalls(dulu kecik kan, sekarang makin sihat pula).

Daripada disimpan je dalam kotak tu baik Hanis jual semula dengan harga yang lebih murah daripada harga yang Hanis beli. Bukan bundle ye, sebab barang-barang yang nak dijual kali ni 
belum pernah pernah dipakai lagi walaupun sekali.

Just try memula dulu je masa baru beli, lepas tu simpan dalam plastik sebab sayang nak guna, Sekarang  nak simpan tempat dah padat since banyak lagi kotak belum dikemas.

Untuk barang kali ini stock memang ada 1 unit saja, Jangan tanya warna dan size yang ada sebab Hanis akan nyatakan details barang di setiap pic nanti k.

Jika ada items yang berminat korang boleh screenshoot dan whatssap terus ke +6011.3928.9974

Kalau ada yang beli lebih daripada 2 items, insyaAllah Hanis akan bagi free gift special untuk anda.

Mana tahu boleh kos pos pun Hanis boleh belanja sekali. Itu kalau korang beli lebih daripada 2 items lah.
 
Slim Harem Pants
Size: 28
Color: Khaki
Harga masa beli: RM 39.90
Harga nak jual : RM 25.00


Sweat Pants for running/jogging
Size: Free Size(boleh muat sehingga XL)
Color: Black
Harga masa beli: RM 49.90
Harga nak jual : RM 25.00

--------------


Palazo
Size: L
Color: Light Grey
Harga masa beli: RM 49.90
Harga nak jual : RM 25.00


--------------


Sweat Pants for running/jogging
Size: Free Size(boleh muat sehingga XL)
Color: Black
Harga masa beli: RM 39.90
Harga nak jual : RM 25.00

--------------


Leather Backpack
Size: Boleh refer pic bawah ni
Color: white
Harga masa beli: RM 69.90
Harga nak jual : RM 50.00


-------
Siling Handbag
Size: Boleh muat 1 novel suri hati mr pilot
Color: Grey
Harga masa beli: RM 39.90
Harga nak jual : RM 25.00




Jika ada items yang berminat korang boleh screenshoot 
dan 
whatssap terus ke +6011.3928.9974



Siapa ada instagram bolehlah follow @haniszula1kha.  https://www.instagram.com/haniszula1kha/

Itulah ceritanya setakat ini. Thank you for reading this entry. :)

0 Chef(s):

Post a Comment

Ada apa-apa pertanyaan bolehlah tinggalkan komen anda di sini. Nanti saya balas dan kunjungi blog anda
(Jangan lupa tinggalkan link anda di sini juga ye, senang nak terjah balik) :)

Terima Kasih Daun Keladi,
Kerana Sudi Singgah Sini,
Lain hari saya Review Lagi,
Moga-moga bersua nanti :)

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Jom Singgah

STATUS BLOG INI

BLOG INI DI DALAM PROSES UBAH SUAI. MOHON ANDA SEMUA KUNJUNGI SEMULA APABILA IANYA SUDAH KEMBALI CERIA 100%.

Hanis Zulaikha

My photo
Malaysia
☆Food Lover|Travelling|Blogging ☆ ☆Keep smiling and healthy ☆ Anything email me at [email protected]

Contact Me

THANKS KORANG

Popular Posts

Copyright © Wadah Berbicara | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com