15 August 2016

BERUS MAKEUP MURAH


`•.¸.¸¸.•*❤❤..ASSALAMUALAIKUM..❤❤*`•.¸.¸¸.•`
Salam 1 Malaysia y'all

Sekarang trend makeup semakin menjadi-jadi di kalangan remaja perempuan, termasuk diri Hanis sendiri. Kalau duduk saja kat rumah mesti rasa nak main conteng-conteng muka. Tapi kalau conteng-conteng muka tak guna brush makeup memang tak sah lah.

Untuk mengatasi masalah korang tu, kat sini Hanis ada suggestion untuk korang dapatkan brush makeup yang murah giler2, dengan bajet bawah RM50 sahaja korang dah mampu memiliki 1 set berus makeup 24batang .


Dengan menggunakan 24pcs brush ini anda mampu kelihatan menawan seperti artis.

Terlalu banyak brush mungkin akan menyebabkan anda pening untuk memilih, kat sini Hanis bagi details siap untuk anda.

Peminat Pink jangan lepaskan peluang ini

24pcs makeup brush ini dilengkapi sekali dengan porch beg agar brush anda tak  bersepah merata






Semuanya harga mampu milik sahaja, iaitu bawah RM50.00




RM49.90 for 24pcs makeup brush
(pink colors)

Package Contents :
24Pcs Brushes & 1 Bag

Feature:
-100% brand new,high quality.
-Perfect for both professional use and personal use!

🔴
 All Prices Not Including Postage
🔴
 Actual products may differ slightly in appearance to images shown due to differences in system hardware, software design and configuration, as well as system use patterns, may affect product performance.


JIKA BERMINAT anda boleh terus
Whatsapp ke

+6011.3928.9974

2 comments:

  1. Salam kenal. Wahh mama pun ada jugak brush ni tp kaler hitam beli kat ezbuy.. murah gak la..

    Mama follower #900

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih mama sebab follow blog hanis. Salam perkenalan

      Delete

Ada apa-apa pertanyaan bolehlah tinggalkan komen anda di sini. Nanti saya balas dan kunjungi blog anda
(Jangan lupa tinggalkan link anda di sini juga ye, senang nak terjah balik) :)

Terima Kasih Daun Keladi,
Kerana Sudi Singgah Sini,
Lain hari saya Review Lagi,
Moga-moga bersua nanti :)

 
Copyright © 2017 Wadah Berbicara. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.