28 September 2015

CARA MENGHILANGKAN BAU BADAN DENGAN CEPAT DAN PANTAS

`•.¸.¸¸.•*❤❤..ASSALAMUALAIKUM..❤❤*`•.¸.¸¸.•`
Salam 1 Malaysia y'all

Hampir 12 bulan masalah bau badan Hanis sudah berjaya diatasi. Yes i'm not shy anymore. Tak perlu lagi berasa malu apabila berhadapan dengan khalayak ataupun kena berkumpul ramai-ramai untuk menyertai perhimpunan mahupun seminar. Ada orang komen kat Hanis.


"Tak malu ke nak kongsikan pengalaman macam ini?"

Bagi Hanis, masalah yang Hanis perna alami ini adalah lebih malu kalau tak dapat diatasi dengan segera. Betul tak?

Mungkin tak semua orang ada masalah bau badan seperti ketiak cepat berbau, cepat berpeluh di bawah lengan, ketiak cepat tengik kalau tak pakai deodarant (tak kisah lah brand apa pun). Ada juga yang dah pakai deodarant pun ketiak berbau lagi. Jalan penyelesaian adalah menyembur perfume di seluruh badan. 

Perhhhh, satu ruang tempat yang kita berdiri tu akan berbau harum. Tapi sampai bila perlu menyembur perfume di seluruh badan. Berapa banyak botol dan berapa ringgit harus diperuntukkan untuk sebulan????

Sebotol?? cukup ke

Dua botol?? sure cukup

Harga pula macam mana.

RM20? RM30? RM50?

Sampai bila perlu bergantungan dengan perfume sepanjang masa. 

Penggunaan deodarant yang berlebihan akan menyebabkan ketiak anda akan bertukar kegelapan dan kulit di kawasan ketiak akan semakin kusam. Malu lah kalau nak pakai singlet dalam bilik.

Akhirnya, Hanis jumpa jalan penyelesaiannya.

Rupa-rupanya kita kena kenali dahulu punca kepada masalah bau badan kita. Hanis pernah kongsikan sedikit petua untuk hilangkan bau badan dalam 3 saat sahaja. bukannya 3 minit.


PETUA HILANGKAN BAU BADAN DALAM TEMPOH 3 SAAT


Kini CelebrityLass mampu menyelamatkan Hanis dalam masalah menghapuskan bau badan.



Dengan CelebrityLass  juga masalah bau kaki yang busuk atau bau stoking yang melekat di kaki mampu di atasi dengan sedikit sapuan sahaja.

Masih ragu-ragu dengan CelebrityLass ini, cuba tengok feedback yang customer Hanis pernah alamai. Anda semua jangan terkejut pula ya.


-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
Ada yang tertanya-tanya CelebrityLass ini ada bau tak? ada berapa perisa?


Sebenarnya  CelebrityLass  ini tak ada bau wangi atau busuk langsung. CL lagi best dari perfume. Sebabnya? sila rujuk gambar di atas.


Baru-baru ini, Hanis COD CelebrityLass  di kampung. Terima kasih kepada pengguna yang sudi support produk CL ini. 

-
-

Sebotol CL 50ml ini mampu bertahan sehingga 90-100 hari. Kalau banyak kali guna ba





Berbaloi ke CL ini?


Dapat emas daripada pihak HQ Celebritylass. Sambil memggunakan CL ini kita boleh menjana pendapatan bersama. Macam mana caranya? Whatssap hanis di +6011.3928.9974




Setiap bungkusan yang diposkan kepada customer semuanya dibungkus kemas oleh Hanis ataupun bagi pihak Hanis. Customer yang bertuah akan dapat free gift. Macam mana? 

Sila whatssap Hanis di
+6011.3928.9974



Harga sebelum ini RM85 untuk semenanjung dan RM95 untuk Sabah Sarawak, disebabkan sekarang ada less RM10 semua harga ditolak dengan RM10 dan FREE POSTAGE!!

Nak try botol kecil pun boleh, harga pun murah lagi dari yang botol besar.



BERMINAT untuk mencuba bolehlah Whatssap ke
011 - 3928 9974
ataupun add wechat
dressbelowrm50
ataupun boleh tengok lagi banyak testimoni di



Siapa ada instagram bolehlah follow @haniszula1kha

Itulah ceritanya setakat ini. Thank you for reading this entry.   

0 Chef(s):

Post a Comment

Ada apa-apa pertanyaan bolehlah tinggalkan komen anda di sini. Nanti saya balas dan kunjungi blog anda
(Jangan lupa tinggalkan link anda di sini juga ye, senang nak terjah balik) :)

Terima Kasih Daun Keladi,
Kerana Sudi Singgah Sini,
Lain hari saya Review Lagi,
Moga-moga bersua nanti :)

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Jom Singgah

STATUS BLOG INI

BLOG INI DI DALAM PROSES UBAH SUAI. MOHON ANDA SEMUA KUNJUNGI SEMULA APABILA IANYA SUDAH KEMBALI CERIA 100%.

Hanis Zulaikha

My photo
Malaysia
☆Food Lover|Travelling|Blogging ☆ ☆Keep smiling and healthy ☆ Anything email me at [email protected]

Contact Me

THANKS KORANG

Popular Posts

Copyright © Wadah Berbicara | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com