7 July 2014

LONG DRESS MURAH (SOLD OUT already)

♥♥..ASSALAMUALAIKUM..♥♥
Salam 1 Malaysia y'all

Salam 9 ramadhan, masih ingat entry khas untuk dress murah yang Hanis jual di DRESS MURAH RM49 sahaja. Alhamdulillah banyak stok yang dah habis, dan Hanis cuba dapatkan lagi stock baru untuk keluaran baru untuk hari raya yang bakal tiba hujung bulan nanti. Siapa yang tiada akaun instagram boleh jenguk di facebook Gudang Tudung Murah

KAMI HANYA FOKUSKAN PADA SERIUS BUYER ONLY. Kalau suka-suka tanya itu ini Hanis harap janganlah buat macam tu sebab takut ada whatssap dan messages orang lain Hanis terlepas baca gara-gara melayan karenah orang yang selalu tanya itu ini akhir sekali lepas macam tu je.


Tarikh tutup jualan pada 20 Julai 2014


Search akaun instagram @dressbelowrm50 tau. Hampir 300++ jenis baju/seluar ladies yang dijual. Tak larat nak upload banyak-banyak kat blog nie. http://instagram.com/dressbelowrm50

Kalau ada sesiapa yang berminat tapi takde akaun instagram bolehlah 
whatssap Hanis di no  011-39289974

no call ye sayang-sayang sekalian.

WHATSSAP/WECHAT dressbelowrm50  only

Untuk masa nie Hanis tak ambil order melalui SMS/CALL di atas sebab-sebab tertentu







Marilah lihat koleksi dress yang Hanis jual.
:)
-HAPPY SHOPPING HERE-


Siapa ada instagram bolehlah follow @hz_zulaikha.  http://instagram.com/hz_zulaikha 

1 comment:

  1. assalam...saya pon tgh on diet,,tp nafsu mkn ni mcm x tau plak tuan dye nk diet...huhuh
    cuma buln pose ni dapatla kurangkan makan...cube jugak tahan makan tu...
    slalunye saya jus makan masa berbuka n lepas tu suka inum je....
    n malam plak kdang2 saya buat zumba....seronok tau zumba ni/...huhuhu pengalaman lepas,,,saya buat dlam 2 minggu berjaya la jugak kurang dalam 4 kg...percaya x??? saya pon mcm x pecaye...huhu

    btw im new in blogging...t datg la terjah blog saya ye...
    lensamerah.blogspot.com

    enjoy reading.. =D

    ReplyDelete

Ada apa-apa pertanyaan bolehlah tinggalkan komen anda di sini. Nanti saya balas dan kunjungi blog anda
(Jangan lupa tinggalkan link anda di sini juga ye, senang nak terjah balik) :)

Terima Kasih Daun Keladi,
Kerana Sudi Singgah Sini,
Lain hari saya Review Lagi,
Moga-moga bersua nanti :)

 
Copyright © 2017 Wadah Berbicara. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.