31 May 2014

DRESS MURAH RM49 sahaja. (SOLD OUT already)

♥♥..ASSALAMUALAIKUM..♥♥
Salam 1 Malaysia y'all

Siapa suka pakai Jubah ataupun dress labuh? Sekarang pemakaian jubah dan jadi trend dalam dunia fesyen remaja perempuan. 

Hampir 20 lebih design untuk dress labuh nie.
Bila pakai dress labuh nie nampak sopan dan ayu, walaupun menutup aurat dengan sempurna kita still boleh bergaya. Ye tak?? Hanis sendiri pun minat pakai dress labuh nie, tambah-tambah warna yang ceria-ceria. Nampak bahagia dan gembira je bila kita pakai seharian, terutamanya kalau pergi kuliah. Tak payah dah nak pening nak pakai seluar apa, blouse ke tshirt ke, baju kurung warna apa. Bila pakai dress labuh nie terus grab warna yang ada then matchingkan dengan shawl atau tudung bawal. Tak perlu sibuk nak gosok baju, masalah baju terbakar dek terlampau tergesa-gesa nak cepat berhias pun dapat diatasi. Walaupun pakai jubah nie nampak simple but still beautiful. Betul tak??? Betul tak?? 


Harga RM49 hanya available sehingga 05 JUN 2014 sahaja, Bermula 06 JUN 2014 harga akan kembali ke RM 50/pcs


            Sebelum nie, punyalah susah nak cari jubah atau dress labuh nie dengan harga yang murah. Bila nak berkenan harga pulak mahai tak terkata, tak mampus status pelajar macam Hanis nie nak beli. So sekarang nie, korang semua jangan risau sebab Hanis sendiri dengan rela hati menjual dress-dress labuh versi muslimah nie dengan jaminan harga tetap dibawah RM50. Seperti caption di akaun instagram @dressbelowrm50 “Everything below RM50”. Tetapi harga postage tak masuk lagi la tau. Harga bawah RM50 tu hanya untuk baju-baju yang dijual sahaja. Harga baju yang paling murah Hanis jual RM20 sahaja. Murah kan??? Tak percaya mari tengok koleksi dress labuh ataupun jubah yang baru-baru diupdate stocknya ini.


            Psss..kalau berminat nak cardigan ke, blouse ke, kameja ke bolehlah search akaun instagram @dressbelowrm50 tau. Hampir 300++ jenis baju/seluar ladies yang dijual. Tak larat nak upload banyak-banyak kat blog nie. http://instagram.com/dressbelowrm50

Kalau ada sesiapa yang berminat tapi takde akaun instagram bolehlah 
whatssap Hanis di no 011-39289974 
no call ye sayang-sayang sekalian.
SMS/WHATSSAP only

boleh inbox/pm Hanis di page Belog Cik_Honney ok.

http://instagram.com/dressbelowrm50

http://instagram.com/dressbelowrm50

http://instagram.com/dressbelowrm50

Marilah lihat koleksi dress yang Hanis jual.
:)
-HAPPY SHOPPING HERE-

Siapa ada instagram bolehlah follow @hz_zulaikha.  http://instagram.com/hz_zulaikha 




































Psss..kalau berminat nak cardigan ke, blouse ke, kameja ke bolehlah search akaun instagram @dressbelowrm50 tau. Hampir 300++ jenis baju/seluar ladies yang dijual. Tak larat nak upload banyak-banyak kat blog nie. 

Kalau ada sesiapa yang berminat tapi takde akaun instagram jangan lupa 

whatssap Hanis di no 011-39289974

no call ye sayang-sayang sekalian.

WHATSSAP/WECHAT dressbelowrm50  only

Untuk masa nie Hanis tak ambil order melalui SMS/CALL di atas sebab-sebab tertentu

Harga RM49 hanya available sehingga 05 JUN 2014 sahaja, Bermula 06 JUN 2014 harga akan kembali ke RM 50/pcs

Bagi sesiapa yang takde akaun instagram, gambar-gambar Hanis akan sent melalui Whatssap nanti.

Marilah lihat koleksi dress yang Hanis jual.
:)

http://instagram.com/dressbelowrm50

http://instagram.com/dressbelowrm50

http://instagram.com/dressbelowrm50

-HAPPY SHOPPING HERE-

Siapa ada instagram bolehlah follow @hz_zulaikha.  http://instagram.com/hz_zulaikha 


15 comments:

  1. semua jenis chiffon ke ? semua cantik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak juga sis, ada yang lycra,cotton etc

      Delete
  2. ada jual cardigan labuh tak ? :D

    ReplyDelete
  3. JUbah ni sesuai x untuk saiz yg mengandung?

    ReplyDelete
  4. kalau perut kecil muat kot sebab cutting dress nie cutting A dan juga princess cut

    ReplyDelete
  5. GF3540 green tu ade size xs ke??

    ReplyDelete
  6. Kak , yg dress GF3537 ade tak warne merah ?

    ReplyDelete
  7. Semua stok yang dipaparkan kat sini dah habis stok dan ada yang dah direstock. sis boleh tengok kat
    http://instagram.com/dressbelowrm50

    ReplyDelete
  8. dress plus size? Xxl? Ade jual ke?

    ReplyDelete
  9. Ade jual dress plus size? Xxl?

    ReplyDelete
  10. Msh ada lgi ke ni?watsap 0168042827

    ReplyDelete

Ada apa-apa pertanyaan bolehlah tinggalkan komen anda di sini. Nanti saya balas dan kunjungi blog anda
(Jangan lupa tinggalkan link anda di sini juga ye, senang nak terjah balik) :)

Terima Kasih Daun Keladi,
Kerana Sudi Singgah Sini,
Lain hari saya Review Lagi,
Moga-moga bersua nanti :)

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Jom Singgah

STATUS BLOG INI

BLOG INI DI DALAM PROSES UBAH SUAI. MOHON ANDA SEMUA KUNJUNGI SEMULA APABILA IANYA SUDAH KEMBALI CERIA 100%.

Hanis Zulaikha

My photo
Malaysia
☆Food Lover|Travelling|Blogging ☆ ☆Keep smiling and healthy ☆ Anything email me at [email protected]

Contact Me

THANKS KORANG

Popular Posts

Copyright © Wadah Berbicara | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com