5 August 2013

Salam Aidilfitri 2013-Dari Tulus Ikhlas Lubuk Hatiku-

`•.¸.¸¸.•*❤❤..ASSALAMUALAIKUM..❤❤*`•.¸.¸¸.•`
Salam 1 Malaysia y'all

Salam 26 ramadhan, hi y’all..sekarang Hanis masih berada di KLIA, menanti penerbangan seterusnya pada pukul 6.00am nanti. Bermakna hari nie, memang bermalam di sini ajalah. Petang tadi naik flight dari Kuching ke KLIA. Macam nie lah hidup sebagai pelajar perantauan. Perjalanan nak balik kampung memakan masa semalaman baru nak sampai. Bak kata adinda  Hanis macamanalah kalau kita belajar kat overseas ye??mesti bermalam-malam baru sampai Malaysia..hoho...insyaAllah one day nanti kita akan merasa ye.

Bagi theme ramadhan  2012 boleh tengok nie.

boleh rujuk entry kat SINI
Kemudian theme Syawal 2013 pun ada tau.

Pink lagi tau

-
-
-
-
-
-
-
-
dan syawal yang bakal tiba tak lama lagi...
-
-
-
-
jeng...jeng...jeng...jeng
-
-
-
-
-
-
Theme untuk tahun 2014



Salam Aidilfitri semua. Maaf Zahir dan Batin



8 comments:

  1. Replies
    1. tq..biasa2x je nie dear...akak edit yg simple aje..

      Delete
  2. comelnyeee header2 ni..huuu

    anyway salam perkenalan=D

    ReplyDelete
  3. eee comelnye header ! geram tengok hehe
    slm aidilfitri cik honney :)

    ReplyDelete
  4. Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
    Kalau ada masa jemput siggah blog saya dan tengok giveaway menarik yang dipaparkan :D http://twinkleeestar.blogspot.com/
    Btw, let's join this awesome giveaway !


    Jom rebut peluang menangi duit raya RM 50 !
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/menangi-rm-25000.html


    Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


    Banyak hadiah menarik yang ditawarkan ! Gempak-gempak belakaa :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/holiday-giveaway-by-nurin-aireen.html


    Hadiah teddy bear gergasi sebagai tawaran ! Jom join sekarang :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html


    Nak dress dari Softly Shop secara percuma ? Jom join giveaway ini ! :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html

    ReplyDelete

Ada apa-apa pertanyaan bolehlah tinggalkan komen anda di sini. Nanti saya balas dan kunjungi blog anda
(Jangan lupa tinggalkan link anda di sini juga ye, senang nak terjah balik) :)

Terima Kasih Daun Keladi,
Kerana Sudi Singgah Sini,
Lain hari saya Review Lagi,
Moga-moga bersua nanti :)

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Jom Singgah

STATUS BLOG INI

BLOG INI DI DALAM PROSES UBAH SUAI. MOHON ANDA SEMUA KUNJUNGI SEMULA APABILA IANYA SUDAH KEMBALI CERIA 100%.

Hanis Zulaikha

My photo
Malaysia
☆Food Lover|Travelling|Blogging ☆ ☆Keep smiling and healthy ☆ Anything email me at [email protected]

Contact Me

THANKS KORANG

Popular Posts

Copyright © Wadah Berbicara | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com