17 May 2013

CARA KURUSKAN MUKA YANG TEMBAM

  `•.¸.¸¸.•*❤❤..ASSALAMUALAIKUM..❤❤*`•.¸.¸¸.•`
Salam 1 Malaysia y'all

Siapa kata kalau tak bersenam tak boleh kurus??? Habaq mai sat?? Hanis pun sebenarnya bukanlah kaki jogging mahupun senamrobik bagai. Semenjak nak final exam bulan lepas aje den aktif senamrobik gara-gara nak released stress. Keputusannya setelah sehari joined dengan penuh semangat habis kaki badan ku sakit menderita beb nak solat tambah-tambah time nak rukuk. Ohhmaiigadd sengsara jugalah 3 hari, lepas tu ok lah.

RM 70 sahaja...
Nasiblah ada lotion verangin dan pecah lemak nie. Hampir sebulan Hanis guna hampir setiap hari sapulah di kawasan tertentu(yang diigini) kalau rajin 3x sehari tapi den sapu time pagi nak pergi kelas je. Syukur Alhamdulillah ke hadrat Ilahi pipi aii kurus lah. Nampaklah juga dagu runcing Hanis tu walaupun tak runcing mana.. Maka dengan itu Hanis nak memberitahu  Good news, lotion nie sekarang dijual dengan harga RM 70 dari harga asal RM 75(Semenanjung) RM 80(S/S)

 
Beza tak dulu dan kini???
            Warga kota sekarang malas nak bersenam jadi disarankan guna lotion ajaib nie ketika waktu tidur. Tapi Hanis guna masa nak pergi kelas juga. Bila rajin malam baru guna lagi. Lagi satu lotion nie sangat bagus digunakan ketika mengalami Sengugut(masalah wanita sebulan sekali tuttttttt...)




5 comments:

  1. Felinna ya... Produk yang baik... Dulu pernah jual produk nie :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. sapu bawah dagu je dear..jgn sapu di pipi...bawah dagu tu pun sapu sikit je...

      Delete
  3. Perkongsian yang sangat menarik. Terima kasih.

    ReplyDelete

Ada apa-apa pertanyaan bolehlah tinggalkan komen anda di sini. Nanti saya balas dan kunjungi blog anda
(Jangan lupa tinggalkan link anda di sini juga ye, senang nak terjah balik) :)

Terima Kasih Daun Keladi,
Kerana Sudi Singgah Sini,
Lain hari saya Review Lagi,
Moga-moga bersua nanti :)

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Jom Singgah

STATUS BLOG INI

BLOG INI DI DALAM PROSES UBAH SUAI. MOHON ANDA SEMUA KUNJUNGI SEMULA APABILA IANYA SUDAH KEMBALI CERIA 100%.

Hanis Zulaikha

My photo
Malaysia
☆Food Lover|Travelling|Blogging ☆ ☆Keep smiling and healthy ☆ Anything email me at [email protected]

Contact Me

THANKS KORANG

Popular Posts

Copyright © Wadah Berbicara | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com