17 May 2013

Cara hilangkan blackhead dengan mudah


`•.¸.¸¸.•*❤❤..ASSALAMUALAIKUM..❤❤*`•.¸.¸¸.•`
Salam 1 Malaysia y'all

Masih mencari jalan untuk hiangkan blackhead mahupun white head. Rasa macam nak curah Clorox je kan kasi clean and clear muka tu. Silap hari bulan lain yang jadi. Setelah mengguna beberapa kali kini Hanis mampu tersenyum dengan vanggenya bila orang sekeliling memuji kulit muka kita semakim mulus.

            Bab nak makan pil-pil mahupun ubat-ubat nie den kurang percaya sikit. Bukan apa, takut memudaratkan organ dalaman. Eurmm sebenarnya kita nie masih muda jadi janganlah memperjudikan nasib untuk cantik semata-mata kerana masa depan masih jauh. Kahwin pun belum nie weii…hehe..

             Jadi untuk memperjelaskan lagi segala kebingungan kengkawan sekalian. Produk yang  Hanis   nak beritahu nie bukan sahaja perempuan, lelaki pun boleh guna. Kalau ada adik kakak abang semua boleh guna.


Ayahanda den turut menjadi mangsa kecantikkan anaknya...hehe
Tak percaya ayahanda  Hanis  pun turut join sekali. Bonda dan adik-adik memang guna selalu dah. Kebetulan adik-adik  Hanis  semua perempuan jadi bab kecantikan nie kami titik berat sikit. Sekali dengan ayahanda turut terlibat.

            Mula-mula dulu kami amalkan makan Rumpai Laut(hingga kini), kesannya dah dapat rasa. Tapi bila dah dapat hasilnya tu nak makan balik rasa malas dah jadi tukar plak guna Shiseido White Mask nie untuk hilangkan blackhead. Jika nak hilangkan whitehead disarankan guna Shiseido Black Mask. Hasilnya tak sampai satu jam  anda akan mengalaminya. Tak percaya??? Haiii den dah cuba berkali-kali. Ramai yang dah cuba dan ada yang repeat order and siap ajak kengkawan dia beli lagi. Bukan nak riak tapi inilah kenyataan.

Guna white mask nie rasa macam pakai bedak sejuk je. 
             Cara kegunaan masih sama seperti yang ditunjukkan di entry yang lalu 

Berminat untuk membeli boleh click dibawah nie

0 Chef(s):

Post a Comment

Ada apa-apa pertanyaan bolehlah tinggalkan komen anda di sini. Nanti saya balas dan kunjungi blog anda
(Jangan lupa tinggalkan link anda di sini juga ye, senang nak terjah balik) :)

Terima Kasih Daun Keladi,
Kerana Sudi Singgah Sini,
Lain hari saya Review Lagi,
Moga-moga bersua nanti :)

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Jom Singgah

STATUS BLOG INI

BLOG INI DI DALAM PROSES UBAH SUAI. MOHON ANDA SEMUA KUNJUNGI SEMULA APABILA IANYA SUDAH KEMBALI CERIA 100%.

Hanis Zulaikha

My photo
Malaysia
☆Food Lover|Travelling|Blogging ☆ ☆Keep smiling and healthy ☆ Anything email me at [email protected]

Contact Me

THANKS KORANG

Popular Posts

Copyright © Wadah Berbicara | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com