6 June 2013

SHISEIDO BLACK MASK(murah aje!!)


`•.¸.¸¸.•*❤❤..ASSALAMUALAIKUM..❤❤*`•.¸.¸¸.•`
Salam 1 Malaysia y'all

Sejuk nya kalau dapat tidur waktu hujan-hujan begini. Cuaca sekarang dah tak menentu. Di kuching awal pagi atau tengah malam selalunya akan hujan semenjak dua menjak nie. Sampai pagi tadi pun ramai student yang ralit dibuai mimpi hinggakan tak sedar yang pagi nie ada kelas. Alih-alih semuanya kelam kabut. Termasuklah Hanis & my roommate sekali..hihi..haippp den molek-molek je bangun tadi. Maklumlah bangun solat subuh terus mandi. Jadi pagi tadi tak ada ler kelam kabut sangat.. (still wangi oke!!)

Orait, korang dah baca belum entry promosi hebat yang sedang berlaku di belog cik honey nie.

Belum????aishhh rugi betul kalau tak baca.

Belum terlambat lagi, baru 3 orang yang rebut peluang nie. Mungkin anda orang yang ke-4. 

Terutamanya wanita..

Anda anda masalah berat badan yang berlebihan???
Mahu kurus dengan cara tak perlu diet yang ketat??
Tak mahu makan pill?? 

Jom terjah entry ni dulu. 

HARGA RUNTUH FELINNA INCHLOSS hanya untuk anda



Mungkin bagi student masalah kewangan seringkali membimbangkan anda yang mampu kelihatan cantik tetapi tidak mampu untuk membelinya, kini usah anda berduka lara lagi.


Jawapan nya semua berada di entry kali nie.

Hanya RM 1.50 anda mampu kelihatan cantik bak gadis Korea!!

 

Dengan penggunaan arang hitam legam nie.(yekkk…tapi itulah kenyataannya) anda mampu kelihatan menawan. Bagaimana caranya???

Semuanya terjawab dengan penggunaan 

Shiseido Whitehead Remover Mask

Cecair dalam pack nie berwarna PUTIH ye.
Gambar akan menyusul kemudian (camera tiada buat masa nie)

1 pcs=RM1.00
1 set(15pcs)=RM 10
harga ini adalah di area semenanjung sahaja, sabah dan sarawak akan diberikan harga yang special
Harga ini belum masuk postage lagi ye.. Harap Maklum. 

Bagi sesiapa yang berminat bolehlah pm Hanis di page belog cik honney.


Terima Kasih

Shiseido Blackhead Remover Mask(Original Shiseido Naturgo) sangat disarankan kerana berfungsi untuk membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads, mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka.





Black Mask berkesan utk memulih, mencerah, menghalus, melembut, mengatasi masalah kulit gelap/tak sekata, kesan terbakar, jerawat, jeragat, menyerap minyak 3x lebih berkesan, membantu membuang bintik2 hitam /putih diwajah, juga menghaluskan liang-liang roma terbuka. Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.


Original Shiseido Naturgo(penggunaan dan kelebihan sama juga dengan BLACK tu )

Cara Penggunaan:

1) Cuci muka terlebih dahulu seperti biasa.

2) Steam atau wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka lebih kurang 5 minit. (tidak diwajibkan, kalau rajin buat la yer..)

*Cara nak steam muka boleh rujuk kat sini--> Cara nak STEAM muka sebelum guna mask

3) Oleskan secara merata ke bahagian muka yang diinginkan seperti hidung atau di kawasan yg byk blackhead & whitehead. (jauhkan bahagian kening dan kawasan sekitar mata dan bibir.)

4) Boleh gunakan dangan jari. Kalau pakai jari lebih mudah untuk disapu supaya lebih rata di muka.

5) Biarkan selama lebih kurang 30 minit (depends pada kuantiti yang korang guna)sehingga masker BETUL-BETUL KERING. Tarik perlahan-lahan.

6) Cabut masker perlahan dari bawah ke arah atas wajah anda dan anda akan lihat sendiri blackhead & whitehead melekat di mask..(geli habis time nie wei, kembang anak tekak den nak melihatnya)


7) Bersihkan wajah dengan air dingin agar pori-pori tertutup dengan sempurna.




*Dapat digunakan 2 hingga 3 kali dalam seminggu. Jika hanya digunakan untuk daerah hidung, 1 sachet dapat digunakan untuk 5 hingga 6 kali penggunaan. Simpan baki masker yang belum digunakan dalam bekas bertutup.

Oppsssss..jangan terkezutt..tengok nie..
-
-
-
-
-
-
Last but not least ada orang pm Hanis tanya apa  bukti Hanis guna Shiseido Black Mask nie..orait my dear, kat sini Hanis paparkan muka Hanis bila jadi dayang senandung 






Berminat???


Bagi sesiapa yang berminat dan kurang faham tentang penggunaan nie bolehlah pm Hanis di page belog cik honney.

Jangan lupa rujuk Cara nak STEAM muka sebelum guna mask di sini ye..

LELAKI & PEREMPUAN, Ibu bapa semua boleh pakai dan guna mask nie.. Kanak-kanak janganlah.  Sesuai untuk golongan berumur 12 tahun ke atas..

HOT NEWS!!!! SHISEIDO sudah d restock lagi...cepat order  sekarang..sekarang sudah ada 2 jenis. pilih lah yang mana satu. .pm me laju2x..k..muahhh :p..Jika ada yang berminat, pm sahaja di belog cik honney. okay ;)

35 comments:

  1. @hanizatul amira mmg best mask nie,,,

    ReplyDelete
  2. lelaki boleh tak pkai mask neh?

    ReplyDelete
  3. @Jia Rizaira --> blh je..

    ReplyDelete
  4. ish murahnya awk jual.kwn kite jual mhl kot. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. benda nie sy dpt murah sy jual murah,,klu dpt mahal terpaksa jual mahal jga

      Delete
  5. best la ..akak senior kolej kita ade jual..tapi ta sempat nak beli...bermnat la...nnty kita PM cik honey~~^_^

    ReplyDelete
  6. best benda ni..memang berkesan..kita pn ada review benda ni kat blog..do check my review here--->
    http://ainrendang.blogspot.com/2013/05/ainrendang-shiseido-black-mask-review.html

    ReplyDelete
  7. kalau termasuk postage berapa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berminat sila pm sis honney di https://www.facebook.com/messages/WadahBerbicaracikhonney

      Delete
  8. kalau termasuk postage berapa?

    ReplyDelete
  9. salam sis...yg mask m=putih dgn hitam fungsinye same ke?? saya ade pakai yg hitam, mmg npk blackhead gn whitehead...mmg berpuas ati sgt...brpe sis jual yg black mask ye??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berminat sila pm sis honney di https://www.facebook.com/messages/WadahBerbicaracikhonney

      Delete
  10. saya memang pakai mask hitam..hasilnya memang puas hati :)

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. Berminat sila pm sis honney di https://www.facebook.com/messages/WadahBerbicaracikhonney

      Delete
  12. Hi cik honey..awak jual white mask ke black mask?? Kalau sy nk beli 20pc berapa harga nye termasuk postage??

    ReplyDelete
    Replies
    1. more info pm me at https://www.facebook.com/messages/WadahBerbicaracikhonney

      Delete
  13. boleh letak tempat slain dri muka tak .. contohnye di belakang ke (ade jrawat)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wallahuallam.. selalu guna di muka je. Tetapi setahu saya kulit muka lagi sensitif dari kulit part lain. Cubalah try berminat boleh pm sis honney di https://www.facebook.com/messages/WadahBerbicaracikhonney untuk mengetahui cara selanjutnya.

      Delete
  14. teringin nak pakai. hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. try lah fatihah..mana tahu raya nanti blh berseri lagi...

      Berminat sila pm sis honney di https://www.facebook.com/messages/WadahBerbicaracikhonney

      Delete
  15. Ada id wechat tak ?

    ReplyDelete
  16. order untuk sarawak ada tak??? sebab brminat :)

    ReplyDelete
  17. ade pos ke Kuching tak?... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada..u can contact me through https://www.facebook.com/messages/WadahBerbicaracikhonney

      Delete
  18. tumpang tanya... boleh ke letak dekat muka kalau ada jerawat? tq ^_^

    ReplyDelete
  19. boleh hilangkan lubang2x n parut jerawat x?

    ReplyDelete
  20. boleh hilangkan parut2x n merah2x jerawat x? hehe

    ReplyDelete

Ada apa-apa pertanyaan bolehlah tinggalkan komen anda di sini. Nanti saya balas dan kunjungi blog anda
(Jangan lupa tinggalkan link anda di sini juga ye, senang nak terjah balik) :)

Terima Kasih Daun Keladi,
Kerana Sudi Singgah Sini,
Lain hari saya Review Lagi,
Moga-moga bersua nanti :)

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Jom Singgah

STATUS BLOG INI

BLOG INI DI DALAM PROSES UBAH SUAI. MOHON ANDA SEMUA KUNJUNGI SEMULA APABILA IANYA SUDAH KEMBALI CERIA 100%.

Hanis Zulaikha

My photo
Malaysia
☆Food Lover|Travelling|Blogging ☆ ☆Keep smiling and healthy ☆ Anything email me at [email protected]

Contact Me

ASSALAMUALAIKUM

THANKS KORANG

Popular Posts

Copyright © Wadah Berbicara | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com