28 December 2012

Finally..I have my own domain wadahberbicara.my

`•.¸.¸¸.•*❤❤..ASSALAMUALAIKUM..❤❤*`•.¸.¸¸.•`
Salam 1 Malaysia y'all

Alhamdulillah...(merujuk pada tajuk entry kali nie) akhirnya semuannya sudah selesai, walaupun agak terlambatbelog wadahberbicara nie untuk bertukar kepada domainnya sendiri.


Masih ingat gambar nie????
Korang ada baca tak entry sebelum nie???

Sebelum bertukar kepada yang baru jom kita tengok domain yang lama.


terima kasih kepada blogspot.com sepanjang 2012
-
-
-
-
-
-
-
-
-
setelah 3 hari den rungsing memikirkan cara nak tukar domain untuk belog wadahberbicara nie akhirnya taraaaaaaaaaaaaaa....
watermark yang baru untuk tahun 2013

nampak tak domain kat atas tu??

-
-
-
-
-
-
-

Testing untuk watermark yang baru.

p/s: belog wadahberbicara akan bertukar wajah kembali ke warna baru...tungguuuuu

No comments:

Post a Comment

Ada apa-apa pertanyaan bolehlah tinggalkan komen anda di sini. Nanti saya balas dan kunjungi blog anda
(Jangan lupa tinggalkan link anda di sini juga ye, senang nak terjah balik) :)

Terima Kasih Daun Keladi,
Kerana Sudi Singgah Sini,
Lain hari saya Review Lagi,
Moga-moga bersua nanti :)

 
Copyright © 2017 Wadah Berbicara. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.