31 December 2012

Finally Welcome 2013!!


`•.¸.¸¸.•*❤❤..ASSALAMUALAIKUM..❤❤*`•.¸.¸¸.•`
Salam 1 Malaysia y'all


Pejam celik, pejam celik (jangan pejam tak celik-celik sudah..hehe) Rasa macam baru je cik honney  publish entry untuk awal tahun 2012--> Say hye to 2012 ..tup-tup....alih-alih dah kena kena publish entry untuk tahun 2013 plak...eurmmm very fast masa itu berlalu.

Untuk tahun 2012 punya RESOLUTION 2012 !! setakat nie alhamdulillah sudah 80% tercapai dan tertunai.
Woww...colourfull...new year kan....


But...but...but....ada 20% tak tertunai....huhu
-
-
-
-
-

eurmm apa yang 20% tu ye cik honney ?? 

Untuk tahun 2012 den ada buat 10 resolution..nak tahu apa yang den bebelkan tu jemputlah singgah ke 

Yang 20% TER-tinggal tu adalah 

"I want learn foreign languages(in process)"

Yappp..hingga ke hari nie still (in process) ..tak tahulah sampai bila baru boleh tercapai. Setakat basic tu kira boleh lepas ler.

Tak percaya???jap...jap...tengok nie..
English- Hello...hi...nice meet you, what is you name??(Kira pas ler tu..sure lepas nie kalau selisih dengan mat saleh pun dah boleh speaking...acecehhh)
Arab- Assalamualaikum, Ahlan wasahlan, Ya habibi ya maulana, syukran (Sure den boleh pergi interview pak arab pasnie..hehe)
Cina- Sheh..sheh(terima kasih)..,Pu yao(tak mahu), Wa Henni (Saya benci awak), yang paling den fasih habis Wa Ai Nie(saya cinta awak), Nie Ai Wa (hehehe)
Spanish- Gracies(Terima kasih)..yang nie tu je yang den tau

Tuntasnya...sekarang teknologi terlampau canggih, nak tahu bahasa lain pergi je tanya Mr.google korang tu. Sure segala masalah anda semuanya selesai!!

Hendak seribu daya tak hendak macam-macam dalih beb!!!

Welcome 2013..


Resolution untuk tahun nie lebih kurang macam tahun lepas RESOLUTION 2012 tapi untuk ke arah pendidikan sudah semestinya den mahukan yang terbaik. InsyaAllah doakan kejayaan kita semuanya. Amin 

Jangan jadi malas ye di tahun baru nie...(esok cuti boleh tidur lama sikit..hehe)
Nasihat untuk kita semua...janganlah kita mendustai sesama sendiri di tahun baru ini. Maakan sesama sendiri agar keharmonian negara akan sentiasa terjaga.

Yeppi..tahun nie cik honney sudah boleh mengundi!! (Now u already know my age...hahaha...still young oke!!)..xoxo

0 Chef(s):

Post a Comment

Ada apa-apa pertanyaan bolehlah tinggalkan komen anda di sini. Nanti saya balas dan kunjungi blog anda
(Jangan lupa tinggalkan link anda di sini juga ye, senang nak terjah balik) :)

Terima Kasih Daun Keladi,
Kerana Sudi Singgah Sini,
Lain hari saya Review Lagi,
Moga-moga bersua nanti :)

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Jom Singgah

STATUS BLOG INI

BLOG INI DI DALAM PROSES UBAH SUAI. MOHON ANDA SEMUA KUNJUNGI SEMULA APABILA IANYA SUDAH KEMBALI CERIA 100%.

Hanis Zulaikha

My photo
Malaysia
☆Food Lover|Travelling|Blogging ☆ ☆Keep smiling and healthy ☆ Anything email me at [email protected]

Contact Me

ASSALAMUALAIKUM

THANKS KORANG

Popular Posts

Copyright © Wadah Berbicara | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com