7 December 2012

AKHIRNYA DAPAT JUGA BALIK KAMPUNG!!.

`•.¸.¸¸.•*❤❤..ASSALAMUALAIKUM..❤❤*`•.¸.¸¸.•`
Salam 1 Malaysia y'all


<WIWIT>..kini cik honney kembali aktif semula untuk beberapa hari sahaja. Dimana tuan tanah menghilang untuk tempoh yang lama jugalah. 

baru lepas dari sheck security by kastam.

Kini semuanya sudah terjawab. Tak lain tak bukan tuan tanah telah pergi bercuti di kampung halaman sendri..

DI MANA TU???

Boarding pass wajib dibawa untuk setiap perjalanan kami kali ini.

taraaaaaa....di negeri Jelapang Padi lah.

Bubye Sibu wonderland...hehe

Untuk entry kali nie dan esok mungkin korang akan muntah sikit sebab den akan publish 2-3 entry serentak. Disebabkan hari ahad nanti den akan kembali menjadi mahasiswi jadi tumpuan lebih tertumpu kepada pelajaran pula lepas nie. 

Naik je 'belon'-kapal terbang terus dihidangkan makanan tengahari.

Belog???? naheee untuk sementara waktu yang mungkin akan menyebabkan belog wadahberbicara ini berhabuk jugalah.


Muka happy bila perut sudah diisi. Waktu ini baru lepas lunch.

ciptaan Ilahi..SubhanaAllah

Kawasan KLIA

Sempat lagi gurau senda di KLIA sebelum naik belon ke AS(Alor Setar)

Maka dengan itu, korang layanlahlah kenangan manis cik honney untuk tahun 2012 nie bersama dengan keluarga serta saudara mara sebagai tanda perpisahan kita untuk penghujung bulan 2012 dan juga awal tahun 2013...

opsss!!! bukan perpisahan untuk selama-lamanya. Perpisahan ini hanyalah sementara sahaja oke..



SELAMAT BERCUTI!!

2 comments:

  1. best nye dpt naik kapal terbng, hanna xpena naik pun..wahh..seronok nye dia yew ^^

    ReplyDelete
  2. @Hanna Nabiella meh ler lawat honney kat sibu, nanti boleh kita pegi jenjalan..hehehe

    ReplyDelete

Ada apa-apa pertanyaan bolehlah tinggalkan komen anda di sini. Nanti saya balas dan kunjungi blog anda
(Jangan lupa tinggalkan link anda di sini juga ye, senang nak terjah balik) :)

Terima Kasih Daun Keladi,
Kerana Sudi Singgah Sini,
Lain hari saya Review Lagi,
Moga-moga bersua nanti :)

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Jom Singgah

STATUS BLOG INI

BLOG INI DI DALAM PROSES UBAH SUAI. MOHON ANDA SEMUA KUNJUNGI SEMULA APABILA IANYA SUDAH KEMBALI CERIA 100%.

Hanis Zulaikha

My photo
Malaysia
☆Food Lover|Travelling|Blogging ☆ ☆Keep smiling and healthy ☆ Anything email me at [email protected]

Contact Me

THANKS KORANG

Popular Posts

Copyright © Wadah Berbicara | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com