8 November 2012

TEMPAT MAKAN 2: BREAKFAST DI AZAH PON CAFE


`•.¸.¸¸.•*❤❤..ASSALAMUALAIKUM..❤❤*`•.¸.¸¸.•`
Salam 1 Malaysia y'all

Seperti baisa untuk entry “FOOD REVIEW” kali ini bukanlah untuk mempromosi tetapi hanyalah untuk berkongsi pengalaman dengan sesiapa sahaja yang bakal bercuti di Bintulu nanti.

            Orait, misi pertama yang dijalankan di Bintulu ini adalah sesi memenuhkan tangki perut yang tersedia kosong dari Sibu lagi. Maka dengan itu, ayahanda Cik Honney memilih untuk menjamu selera di AZAH PON CAFÉ


Secara keseluruhannya makannan disini Berjaya menambah nafsu makan den utnuk terus menikmati hidangan yang di-order hingga licin. Sebab utama, lapar sangat-sangat. Sebab kedua makanan dia memang sebab pun.
           
             Makanan yang dimaksudkan adalah Mee Goreng Mamak dan juga Milo Ais


Mee goreng tu memang cukup rasa. Sampaikan habis yang nie order lagi satu untuk budak kechik plak. Masa nie ayahanda pilih Mee Jawa dan Teh Tarik, keputusannya kurang sedap. Bonda plak pilih Nasi Lemak Ayam Goreng dengan Teh Tarik dikongsi bersama budak kechik yang order air Teh O Ais Limau.  Rasanya bolehlah tapi tak sesedap Mee goreng tu.

Sedap hingga tak terhingga sampai den tangkap gambar nie pun diaorang tak perasan.

Total harga makanan yang kami makan di gerai ini adalah RM 20+. Kira bajet untuk seorang makan lebih kurang RM 5+. Kira murah lah kan.

Gerai nie buka dari pagi hingga tengahari sahaja. Kira makan untuk breakfast sahajalah. Amacam jom pekena mee goreng di AZAH PON CAFÉ.

No comments:

Post a Comment

Ada apa-apa pertanyaan bolehlah tinggalkan komen anda di sini. Nanti saya balas dan kunjungi blog anda
(Jangan lupa tinggalkan link anda di sini juga ye, senang nak terjah balik) :)

Terima Kasih Daun Keladi,
Kerana Sudi Singgah Sini,
Lain hari saya Review Lagi,
Moga-moga bersua nanti :)

 
Copyright © 2017 Wadah Berbicara. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.