8 October 2012

WOW..promosi lagi....jom beli sekarang!!


`•.¸.¸¸.•*❤❤..ASSALAMUALAIKUM..❤❤*`•.¸.¸¸.•`
Salam 1 Malaysia y'all
                                          

Korang pernah dengar elianto Malaysia tak?? hok aloh benda apa tu??? hehhhh ladies cheer up....buka mata anda besar-besar... elianto Malaysia sekarang tengah buat promosi yang superb gempak beb bersempena bulan oktober nie....tak caya try tengok nie.

Murah kan...jom grab now before too late..

Lagi satu, honney dapat info dari Elianto nie...dia ada bag pertukaran barang...tak faham..baca nie.

"Old unwanted hand cream? Empty hand cream bottle? Trade your old hand cream for a new Nutri Remedy Nourishing Hand Cream from elianto now!"
* T&C to apply.

Photo: Old unwanted hand cream? Empty hand cream bottle? Trade your old hand cream for a new Nutri Remedy Nourishing Hand Cream from elianto now!

* T&C to apply.
Nak tahu info lanjut jom terjah sini

2 comments:

  1. tak penah pakai produk ni.adik sis suka pakai brg make up dia

    ReplyDelete
  2. alamak.! Tak sesuai bg ta adoi!

    ReplyDelete

Ada apa-apa pertanyaan bolehlah tinggalkan komen anda di sini. Nanti saya balas dan kunjungi blog anda
(Jangan lupa tinggalkan link anda di sini juga ye, senang nak terjah balik) :)

Terima Kasih Daun Keladi,
Kerana Sudi Singgah Sini,
Lain hari saya Review Lagi,
Moga-moga bersua nanti :)

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Jom Singgah

STATUS BLOG INI

BLOG INI DI DALAM PROSES UBAH SUAI. MOHON ANDA SEMUA KUNJUNGI SEMULA APABILA IANYA SUDAH KEMBALI CERIA 100%.

Hanis Zulaikha

My photo
Malaysia
☆Food Lover|Travelling|Blogging ☆ ☆Keep smiling and healthy ☆ Anything email me at [email protected]

Contact Me

THANKS KORANG

Popular Posts

Copyright © Wadah Berbicara | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com