2 October 2012

Alhamdulillah..Terima kasih kalian..

`•.¸.¸¸.•*❤❤..ASSALAMUALAIKUM..❤❤*`•.¸.¸¸.•`
Salam 1 Malaysia y'all

Alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi…Pertama sekali Cik honney nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada sesiapa yang sudi meng “like” penyertaan honney dalam 


            Akhirnya hasil penat lelah den mem "promote" kepada kengkawan suruh ‘like’ telah membuatkan hasil. Walaupun jumlah hadiah ada yang menganggapkan tidak seberapa tetapi bagi diriku ini sangat memerlukannya.

Terima kasih Jiakreatifelt kerana blog wadahberbicara memilih sebagai pemenang.

Sebenarnya ada lagi dua pemenang yang turut mempunyai jumlah ‘like’ yang banyak. Nak tahu bolehlah tengok kat blog Jiakreatifelt


Kini ternyatalah  blog wadahberbicara cantik...hewhewhew...kembang sekejap.



Opsssss...siapa yang nak novel baru yang dijual dengan harga yang murah sangat-sangat cepat tengok sini. Hanya tinggal 6 tajuk sahaja lagi.


JOM beli novel murah!!


4 comments:

  1. wahhh tahniaH dear!!! memang sgt cantik blog ni mcm empunya tuan blog ni... huaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. pink pink, i like sgt2....

    ReplyDelete
  2. ohh my dear...thanks a lot..makin semangat den nak join GA lagi..hewhewhew :)

    ReplyDelete

Ada apa-apa pertanyaan bolehlah tinggalkan komen anda di sini. Nanti saya balas dan kunjungi blog anda
(Jangan lupa tinggalkan link anda di sini juga ye, senang nak terjah balik) :)

Terima Kasih Daun Keladi,
Kerana Sudi Singgah Sini,
Lain hari saya Review Lagi,
Moga-moga bersua nanti :)

 
Copyright © 2017 Wadah Berbicara. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.