22 September 2012

Jom tingkatkan followers sampai lebam


`•.¸.¸¸.•*❤❤..ASSALAMUALAIKUM..❤❤*`•.¸.¸¸.•`
Salam 1 Malaysia y'all

Tak mau cakap banyak-banyak sebab line malam nie tersangatlah slow...jadi jom cepat-cepat follow cik honney sambil join segmen nie ramai-ramai...sampai lebam lembik..hehe...
   

Berminat nak join sila klik banner or klik SINI

Follower setakat saat dan detik nie seperti gambar nielah...

 Rasa macam dah lama blog wadahberbicara nie tak terjah sambil follow blogger lain(bukan sombong ok tapi masa tak mengizinkan, aii bz ualls...) Orait...jemput-jemputlah terjah blog tak seberapa nie..nak follow ke tak honney tak paksa cuma andai kata korang follow den, of course den follow balik la..cuma lambat atau cepat je...harap korang bersabar k..maklumlah den bukan online 24 jam memanjang...


Bagi yang ada facebook tu, Now den paksa ko like sini jap ok..pleaseeeeeeeeeeeee..maksehhhhhhhh.. :)



Tolong like penyertaan honney disini ye..

Terima Kasih Daun Keladi,
Lain kali Den nak minta tolong lagi...

hehehehehe......

34 comments:

  1. Okay done awak ;) . Jemput blogwalking di blog blog peserta lain jugak yaw untuk tingkatkan follower .

    ReplyDelete
  2. dari segmen yang sama :)
    http://www.munviolettaxious.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    mun dah lama follow sini :)

    ReplyDelete
  3. salam singgah dari segment sama:) jum follow2! btw blog awk very nice tau:D

    http://sweettedy.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  4. @CikMunBlogger ok..thanks dear..will follow u back soon...

    ReplyDelete
  5. @Mya
    thanks kerna sudi singgah sini..makseh awak....terharu nie...hehe :)

    ReplyDelete
  6. @Mya
    thanks kerna sudi singgah sini..makseh awak....terharu nie...hehe :)

    ReplyDelete
  7. singgah dan terjah sini dari segmen yg sama...

    dah pnah follow sini dah..

    http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen yg sama...
    done follow sini..follow me back yaww..XD

    http://sayangmamabah.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  9. hai..singgah n follow sini ^^
    http://karipapkensar.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  10. Hye. Dari segmen yang sama. Done follow awak. Jangan lupa follow balik tau tau tau?

    http://penselsayapatah.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  11. Salam kenal..dari segmen sama.. dah follow kamu..
    jemput follow saya pula ye (^__^) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/09/segman-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  12. Singgah sini sambil follow.

    Jum follow saya sekali.

    Terjah sini.

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  13. Follow sini dari segmen yang sama.. (:
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    Jemput Jom join GA ini
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

    ReplyDelete
  14. datang dari segmen yg sma. follow awak ^^
    jum ke blog saya dan be my follower :)

    http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  15. Terbang melayang dari segmen & mendarat kat sini ┐('⌣'┐)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tinkatkan-followers-sampai.html

    Ok, gtg! (┌'⌣')┌

    ReplyDelete
  16. as-salam..
    datang blogwalking dan follow sini terus ye? :) salam kenalan. jom ke blog saya :)

    http://loves313.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


    thanks
    raff

    ReplyDelete
  17. Bertandang ke sini di malam hari`
    Menjamah bingkisan nota & follow sekali ;)Berlabuh layar dari segmen yang sama... Salam Kenal ^_^

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  18. sy pollow dr blog merepekGILA....hit me back yaww

    ReplyDelete
  19. Helooooo...saye dah blogswimming,blogrunning,blogjumping,kat sini,sile blogwalking ke blog saye kalau free (saye memang merepekGila)xD
    *done follow awak^^

    http://azlyiejah.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  20. hye , dari segmen yg sama . done follow u . kalau sudi follow kita balik tautau :)
    http://ilylikealovesong.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  21. Datang dari segmen yang sama.. Harap follow balik n like page saya. thanks:)

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  22. Saya sudah follow blog awak. Awak, jom follow blog saya pula. Terima kasih.

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  23. Salam perkenalan dari Hanna. Cantik blog awak. Btw, datang singgah dari segmen yang sama. Jom la jenguk2 dan follow Hanna =))


    http://bareessence.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  24. Salam perkenalan dari Hanna. Cantik blog awak. Btw, datang singgah dari segmen yang sama. Jom la jenguk2 dan follow Hanna =))


    http://bareessence.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  25. follow sini dear
    http://coretanhatikathy.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  26. hai..datang dari segmen yang sama..done follow..:)
    http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  27. Hye...naz dari segmen yg sama.. done follow sini.. jemput singgah ke blog naz ye ^_^ slm knl

    http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  28. datang dari segmen yang sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  29. singgah cni & follow
    jom ke blog saya.. :)

    http://dikbi.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  30. done follow u..jgn lupe singgah and follow blog na.. :D

    http://ciknunaspecky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  31. hye
    dri segmen yg sme ^^
    done follow u..
    vsit my blog ea..
    klu sudi follow la skli hehehe

    ReplyDelete
  32. yuhuuu !! datang dari segmen yang sama. salam perkenalan ! =))

    like fanpage FL Bloghouse or follow twitter untuk update terkini. tq ! ^^,

    ReplyDelete

Ada apa-apa pertanyaan bolehlah tinggalkan komen anda di sini. Nanti saya balas dan kunjungi blog anda
(Jangan lupa tinggalkan link anda di sini juga ye, senang nak terjah balik) :)

Terima Kasih Daun Keladi,
Kerana Sudi Singgah Sini,
Lain hari saya Review Lagi,
Moga-moga bersua nanti :)

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Jom Singgah

STATUS BLOG INI

BLOG INI DI DALAM PROSES UBAH SUAI. MOHON ANDA SEMUA KUNJUNGI SEMULA APABILA IANYA SUDAH KEMBALI CERIA 100%.

Hanis Zulaikha

My photo
Malaysia
☆Food Lover|Travelling|Blogging ☆ ☆Keep smiling and healthy ☆ Anything email me at [email protected]

Contact Me

THANKS KORANG

Popular Posts

Copyright © Wadah Berbicara | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com