9 October 2012

Jom Buat Duit Dengan Iklan Says

`•.¸.¸¸.•*❤❤..ASSALAMUALAIKUM..❤❤*`•.¸.¸¸.•`
Salam 1 Malaysia y'all
                                          

Korang pernah dengar says.com x?
-------------------------------------------
Buat Duit Dengan Iklan Says

Says ini memang popular dikalangan blogger. Malah ramai yang dah dapat banyak income dari says.  cik honney memang dah lama berblogging nie dan mendapatkan maklumat terkini dunia blogger. Banyak jugalah yang join.


Apa itu says?? “Get Rewarded for Sharing”.

Says ini ialah salah satu kerja sambilan yang korang boleh buat dengan hanya mengiklankan kempen-kempen says di wall Facebook ataupun Twitter. Kalau ada blog boleh share juga di blog. Mana-mana pilihan yang mudah bagi anda. anda boleh memilih iklan mana yang anda rasa sesuai untuk dikongsi bersama teman-teman anda daripada pilihan tawaran kempen-kempen yang ada.

Macam mana nak dapat duit dengan says?

Senang je. Mula-mula kena daftar dulu dengan says..

KLIK TO JOIN--> http://says.com/my/cikhonney/invite

1. Kemudian pilih mana-mana iklan dalam list says.
2. Klik kat 'SPECIALS' tu macam kat gambar  nie.


3. Says akan beri satu iklan untuk dipromosikan..Klik iklan tersebut dan 'broadcast' untuk dapatkan link.
4. Copy link dan paste link tersebut @ promosi di wall facebook atau tweet di twitter atau boleh juga klik je button share dan tweet yang dah ada kat website says. Boleh juga share di group-group yang anda biasa join.

Kalau sesiapa klik iklan tersebut, anda akan dapat RM0.20. Kira oklah selama ini pun kita memang suka sangat share macam-macam video lagu, artikel, gambar kat facebook kan? Kira berbaloi jugak sambil on facebook boleh dapat income bila kawan-kawan nak klik tengok.

kalau kawan-kawan anda join says melalui referral yang anda promote macam ni: http://says.com/my/cikhonney/invite anda akan dibayar rm5. bayaran akan dibuat terus ke dalam akaun anda apabila anda tekan butang cash out. minimum amount yang anda boleh minta says bank in ke akaun anda adalah apabila dah cukup rm50.

Bagaimana nak daftar says?

1. klik link ni : daftar says

2. Klik “sign up” untuk sign up dan follow je step yang diberikan dengan mengisi borang yang tersedia. lepas tu buka email untuk pengesahan akaun.

3. Dah siap dan anda boleh mula langkah pertama share “social recommendation” @ kempen iklan samaada di facebook, twitter, forum, atau di blog.

Setiap per klik anda akan dapat RM0.20-0.40. Kalau rajin promote dan pandai teknik lagi mantap korang punya earning says. Setakat RM100 tue pejam mata pun boleh dapat.

Sambil online facebook dan twitter boleh la juga share social recommendation dari says. Dapat juga income boleh beli barang yang selama ini diidamkan.

p/s: Pada yang nak join tapi ragu-ragu jangan risaulah, PERCUMA je bila nak daftar tu. Takde perlukan apa-apa modal untuk daftar says dah share iklan says. (credit to :: Lang Collections)
-------------------------------------------------------------
=========================================

*Kalau tak faham boleh je tanya honney di twitter ataupun di page belog cik honney[wadahberbicara]

InsyaAllah, den akan tolong anda sehingga boleh cashout beratus-ratus ringgit.

6 comments:

  1. Terima kasih atas info..

    ReplyDelete
  2. Memang Says boleh menjana pendapatan tetapi kena rajin.

    ReplyDelete
  3. heheheh mia belum lagi...

    ReplyDelete
  4. singgah jap sini tgok info buat duit.

    ReplyDelete
  5. dah buad says.. ada orang klik,, tapi kenapa total earning tak naik ye... awal2 memang macam too ke?? tolong saye...

    ReplyDelete
  6. @eCha earning tu akan naik sejam selepas org tu naik..tp sya selalu check sehari selepas tu...

    ReplyDelete

Ada apa-apa pertanyaan bolehlah tinggalkan komen anda di sini. Nanti saya balas dan kunjungi blog anda
(Jangan lupa tinggalkan link anda di sini juga ye, senang nak terjah balik) :)

Terima Kasih Daun Keladi,
Kerana Sudi Singgah Sini,
Lain hari saya Review Lagi,
Moga-moga bersua nanti :)

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Jom Singgah

STATUS BLOG INI

BLOG INI DI DALAM PROSES UBAH SUAI. MOHON ANDA SEMUA KUNJUNGI SEMULA APABILA IANYA SUDAH KEMBALI CERIA 100%.

Hanis Zulaikha

My photo
Malaysia
☆Food Lover|Travelling|Blogging ☆ ☆Keep smiling and healthy ☆ Anything email me at [email protected]

Contact Me

ASSALAMUALAIKUM

THANKS KORANG

Popular Posts

Copyright © Wadah Berbicara | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com