18 August 2012

Salam Aidilfitri 2012-Dari Tulus Ikhlas Lubuk Hatiku-

`•.¸.¸¸.•*❤❤..ASSALAMUALAIKUM..❤❤*`•.¸.¸¸.•`
Salam 1 Malaysia y'all

Seperti sudah maklum esok sudah masuk 1 syawal, sebelum terlupa cik honney nak ucapkan Salam Aidilfitri, mohon maaf sepanjang den berblogging nie, mungkin ada entry yang terguris hati dan perasaan korang tanpa den sedari.


Bila, atuk nie mengumumkan esok kita semua akan menyambut hari raya. 


Sumpah, den terasa sebak sangat. Nak kata happy tu tak lah sangat, sebab pertama tahun nie kami sekeluarga beraya di perantauan...huhuhu...>touching sikit< tak pe lah, walaupun tak dapat beraya bersama sanak sedara di kampung sana. Cik Honney tetap nak nasihatkan korang beringat-ingatlah ketika memandu esok. Ingatlah insan yang tersayang. Jangan tergesa-gesa nak sampai cepat, nannti ada yang nyawa melayang.>Minta simpang lah kan<

Disebabkan esok dah raya, jadi blog Wadahbercira.blogspot.com nie akan bertukar wajah. Jeles la plak bila tengok blog cik lyssa nak bertukar baju. Memang dah lama den plan nak tukar baju blog nie tapi tak berkesempatan. Sempat tak sempat malam nie terlaksana jua.

Nie baju yang lama(bulan ramadhan 2012)
-
-
-
-
 Untuk bulan syawal 2012 nie plak....taraaaaaaaaa
-
-
-
-
-
-
-
-

Comei tak??? itu je yang termampu den buat, maklumlah tangan terlebih seni. Orait, baju tak gosok lagi, biskut raya tak masuk balang lagi. Eurmmm...busy betul malam nie. Papepun den nak ucapkan

Selamat Hari Raya Aidilfitri...

Sudi-sudilah tambah den sebagai rakan kenalan korang k...insyaAllah nanti den follow balik, banyak lagi rakan yang tak sempat nak den follow bali. Harap korang kasi masa dan waktu untuk den review satu-satu ye.

Okey..jangan lupa tinggalkan jejak korang di bawah nie k. Terima Kasih!!!



Pstt...nak duit raya tak??? cepat nanti lambat habis dahhhhhhhhhh...

0 Chef(s):

Post a Comment

Ada apa-apa pertanyaan bolehlah tinggalkan komen anda di sini. Nanti saya balas dan kunjungi blog anda
(Jangan lupa tinggalkan link anda di sini juga ye, senang nak terjah balik) :)

Terima Kasih Daun Keladi,
Kerana Sudi Singgah Sini,
Lain hari saya Review Lagi,
Moga-moga bersua nanti :)

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Jom Singgah

STATUS BLOG INI

BLOG INI DI DALAM PROSES UBAH SUAI. MOHON ANDA SEMUA KUNJUNGI SEMULA APABILA IANYA SUDAH KEMBALI CERIA 100%.

Hanis Zulaikha

My photo
Malaysia
☆Food Lover|Travelling|Blogging ☆ ☆Keep smiling and healthy ☆ Anything email me at [email protected]

Contact Me

ASSALAMUALAIKUM

THANKS KORANG

Popular Posts

Copyright © Wadah Berbicara | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com