11 May 2012

Ayam Panggang Black Pepper & Sotong masak halia


`•.¸.¸¸.•*❤❤..ASSALAMUALAIKUM..❤❤*`•.¸.¸¸.•`
Salam 1 Malaysia y'all
Selamat Tengahari y’all
Dah lunch belum??

Makan apa tadi???

Mesti sedap-sedap kan. Syukur alhamdulillah, ingatlah saudara kita yang berada di Palestin, Gaza yang belum tentu dapat makan yang secukupnya. Jikalau makanan tersebut tidak seenak yang dibayangkan, diam dan makan sahaja. Kalau tak mampu nak makan abaikan saja
(patutkah buat sebegitu??? Tepuk dada fikirlah sendiri)

*Sebenarnya entry ini dah lama disediakan tapi terperup dalam file draft. Haraf maaf berita sudah basi. Papepun honney mau publish juga kasi korang semua jeleous sama entry kali ini..hehe

Di entry yang lepas, TENGOK SINI. honney ada maklumkan yang honney baru dapat Pemanggang ajaib tersebut, maka ianya telah pun selamat dirasmikan semalam.

2 menu serentak honney sediakan untuk keluarga tersayang. Sihat lagi cepat menyediakannya.

Menu pertama Sotong masak halia dan menu kedua adalah yummy..yummy...Ayam Panggang Black Pepper.



Masakan yang disediakan tidalah se-gah chef terkenal seperti chef wan mahupun chef ismail tapi setakat kemampuanku sahajalah.

Yang pasti, keenakkannya cukup terasa seperti kata Abg Ben dan Mat Gebu.
  

Akhir kata selamat menjamu selera. Entry kali ini korang layan gambar je. Resepinya bakal menyusul di-entry yang lain. Perut dah menari-nari merintih kelaparan. Yang pasti honney mau makan dulu. honney bukan jenis menaip ketika lapar ye. Orait…jumpa lagi di lain episod...cehwahhhh..

0 Chef(s):

Post a Comment

Ada apa-apa pertanyaan bolehlah tinggalkan komen anda di sini. Nanti saya balas dan kunjungi blog anda
(Jangan lupa tinggalkan link anda di sini juga ye, senang nak terjah balik) :)

Terima Kasih Daun Keladi,
Kerana Sudi Singgah Sini,
Lain hari saya Review Lagi,
Moga-moga bersua nanti :)

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Jom Singgah

STATUS BLOG INI

BLOG INI DI DALAM PROSES UBAH SUAI. MOHON ANDA SEMUA KUNJUNGI SEMULA APABILA IANYA SUDAH KEMBALI CERIA 100%.

Hanis Zulaikha

My photo
Malaysia
☆Food Lover|Travelling|Blogging ☆ ☆Keep smiling and healthy ☆ Anything email me at [email protected]

Contact Me

CORETAN YANG LAIN

THANKS KORANG

Popular Posts

Copyright © Wadah Berbicara | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com