15 April 2012

NOVEL ..dan Cinta pun tersenyum

`•.¸.¸¸.•*❤❤..ASSALAMUALAIKUM..❤❤*`•.¸.¸¸.•`
Salam 1 Malaysia y'all


Tajuk: ..dan Cinta pun tersenyum
Penulis: Nora Ismail


Harga Asal:RM 23.90(Semenanjung) RM 26.90(S/S)
Harga Jualan: RM 20.00(semenanjung) RM 23.00(S/S)
POSTAGE FREE

Sinopsis:

Buku ni, bila honney  baca bab pertama sahaja membuatkan  honney  rasa happy, teruja dan senyum seorang. Meskipun banyak dialeg atau bahasa Indonesia di dalamnya tapi  honney  rasa suka untuk terus membacanya. Teringat masa zaman cerita Indonesia meletup dulu gara-gara drama sinetron indonesia satu masa dahulu iaitu 'Apa Ada Dengan Cinta'. Memang bila baca novel ini, macam terbayang-bayang akan cerita Dian Sastrowardoyo & Nicholas Saputra bila mereka bercakap 

Bila Nora Ismail menggambarkan watak Ervan di dalam ni sama seperti cover novel, waduhhh... 'ganteng' sungguh heronya... hahahaha.... 
Cara hero & heroin 'berperang mulut' dalam buku ni sungguh 'comel'. Watak orang ketiga yg selalunya menyakitkan hati memang juga membuatkan  honney  tak sabar-sabar nak tau balasannya (what you give, you get back tau zaman skarang ni,cast tau just lambat atau cepat).

honney   tak nak 'spoil'kan mood sesiapa, my suggestion is buy  this novel from me NOW and you know what i'm telling is true. You won't regret it. Hopefully... :)
-------------------------------------------------------------------------------------
Anda berminat?? sila ke inbox/pm honney di SINI

SIAPA CEPAT DIA DAPAT 

2 comments:

Ada apa-apa pertanyaan bolehlah tinggalkan komen anda di sini. Nanti saya balas dan kunjungi blog anda
(Jangan lupa tinggalkan link anda di sini juga ye, senang nak terjah balik) :)

Terima Kasih Daun Keladi,
Kerana Sudi Singgah Sini,
Lain hari saya Review Lagi,
Moga-moga bersua nanti :)

 
Copyright © 2017 Wadah Berbicara. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.