17 March 2012

PETUA MELENTIKKAN BULU MATA


`•.¸.¸¸.•*❤❤..ASSALAMUALAIKUM..❤❤*`•.¸.¸¸.•`
Salam 1 Malaysia y'all

Twitt..Twitt..

Kali ini  honney  nak kongsikan petua yang berkaitan bulu
(jangan fikir yang bukan-bukan)
bulu yang dimaksudkan adalah bulu mata ye..kaum wanita sekarang
emua berlumba-lumba untuk melentikkan bulu mata
sampai sanggup pakai bulu mata palsu yang macam bulu merak pun ada
(heran kan, tak berat ke mata korang tu??)



Jelous??oh no I tak jelous bab-bab memudaratkan diri ini ok!!

Sampaikan ada kes artis ini kena tahan wad sebab mata
dia bengkak gara-gara kena gam bulu mata palsu tu
(hah kan naya tu, silap-silap boleh buta mata yang cantik tu)

--GOSSIP JAP--
Nak tahu siapa artis yang berkenaan search mr Google ye..
(tak baik mengaibkan orang jadi korang cari sendiri)



Jadi konklusinya tak payahlah membuang masa dan wang anda itu untuk membeli bulu mata palsu dan mascara segala
(korang tahu ke content dia apa?? bahan kimia apa dia letak?? halal ke??)

Oleh itu,  honney  sarankan kita guna cara tradisional ok, save bajet lagi tue
(memang boleh tutup kilang la pengusaha bulu mata palsu tu)

Cara-caranya mudah sahaja, korang kena la dapatkan pokok atau daun lidah buaya ye, bukan lidah buaya ye, lidah buaya darat pun tak mau.
Ambil daun lidah buaya tadi, buangkan duri-duri dia dan sapukan lendirnya pada bulumata korang sebelum tidur. Lakukan berterusan untuk mendapatkan hasil yang memuaskan.
Cubalah!! Confirm anda tak menyesal dan 101% tidak mendatangkan sebarang kemudaratan.
(tetapi perlu diingatkan percubaan pertama kali ianya akan menyebabkan mata anda berasa gatal sedikit tapi bersifat sementara sahaja)      


No comments:

Post a Comment

Ada apa-apa pertanyaan bolehlah tinggalkan komen anda di sini. Nanti saya balas dan kunjungi blog anda
(Jangan lupa tinggalkan link anda di sini juga ye, senang nak terjah balik) :)

Terima Kasih Daun Keladi,
Kerana Sudi Singgah Sini,
Lain hari saya Review Lagi,
Moga-moga bersua nanti :)

 
Copyright © 2017 Wadah Berbicara. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.