26 March 2012

OMG!! Akhirnya...Follower ke- 100 milik Si Dia???


`•.¸.¸¸.•*❤❤..ASSALAMUALAIKUM..❤❤*`•.¸.¸¸.•`
Salam 1 Malaysia y'all




OMG!!! Akhirnya...Follower ke- 100 milik Si Dia???



Siapakah yang dimaksudkan dengan Si Dia itu???
(mesti korang nak tahu kan)


Rupa-rupanya ianya milik Kak Innanie atau lebih mesra ku suka panggil dia Kak Fatin sebab itu antara nama dia juga. (harap dia tak kesah)
Nak tahu nama penuh dia tanyalah empunya diri sendiri..

honney kan jenis suka lain dari yang lain

Inilah blogger yang dimaksudkan, tidur dalam senyuman malam nie(happy giler)
Antara blogger yang famous amos. Setiap entry dia takkan ku miss even se-entry


Mesti ada suara sumbang yang akan kata

"Alah baru 101 dah kecoh..ada yang dah 1K tak riuh pun"




Bagi  honney yang baru berjinak-jinak dengan dunia blogger ini setiap follower itu membawa maksud yang besar. Jadi terpulanglah pada anda untuk menilainya.

--nobody perfect, saya terima kata-kata awak itu dengan senyuman yang ikhlas--

4 comments:

  1. thanks sayang. not a big deal pun. just clik follow kan

    ReplyDelete
  2. waa.tahniah.teruskan berblogging.jgn jadi macam gua.haha

    ReplyDelete

Ada apa-apa pertanyaan bolehlah tinggalkan komen anda di sini. Nanti saya balas dan kunjungi blog anda
(Jangan lupa tinggalkan link anda di sini juga ye, senang nak terjah balik) :)

Terima Kasih Daun Keladi,
Kerana Sudi Singgah Sini,
Lain hari saya Review Lagi,
Moga-moga bersua nanti :)

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Jom Singgah

STATUS BLOG INI

BLOG INI DI DALAM PROSES UBAH SUAI. MOHON ANDA SEMUA KUNJUNGI SEMULA APABILA IANYA SUDAH KEMBALI CERIA 100%.

Hanis Zulaikha

My photo
Malaysia
☆Food Lover|Travelling|Blogging ☆ ☆Keep smiling and healthy ☆ Anything email me at [email protected]

Contact Me

ASSALAMUALAIKUM

CORETAN YANG LAIN

THANKS KORANG

Popular Posts

Copyright © Wadah Berbicara | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com