31 March 2012

NOVEL SENAFAS RINDU

`•.¸.¸¸.•*❤❤..ASSALAMUALAIKUM..❤❤*`•.¸.¸¸.•`
Salam 1 Malaysia y'all

Penulis: Damya Hanna
Harga : RM 19.90

Sinopsis

Fariz amat mencintai Vivianna, gadis sekolejnya yang berbangsa Cina tetapi hubungan mereka terhalang oleh kedua-dua keluarga. Pada masa yang sama, Shafika yang pernah meninggalkan Fariz hadir untuk menagih cinta lelaki itu.

Terjadilah pelbagai konflik yang mencetuskan perasaan dan hati. Marah, geram dan gembira bercampur baur.

Antara Shafika, Vivianna dan Siti Nur Ain... Fariz hanya mampu memilih satu. Namun, akan ada hati yang pasti terluka dengan keputusannya. Dia sekadar berserah.

 Semuanya terungkap di dalam SENAFAS RINDU

--NOTA KAKI:- ULASAN   honney  TERHADAP NOVEL INI-- 
Best gak novel ni .. kesian kat Viviana tu .. asyik kena ikut cakap Puan Cindy jek .. suruh kawin dengan Kelvin .. kelvin tu dah la jahat .. tak sesuai .. yang si Fariz ni nampak cam loving tapi tak mampu nak pertahankan wife dia dari kena macam-macam maki hamun family dia .. sian Vivianna.

No comments:

Post a Comment

Ada apa-apa pertanyaan bolehlah tinggalkan komen anda di sini. Nanti saya balas dan kunjungi blog anda
(Jangan lupa tinggalkan link anda di sini juga ye, senang nak terjah balik) :)

Terima Kasih Daun Keladi,
Kerana Sudi Singgah Sini,
Lain hari saya Review Lagi,
Moga-moga bersua nanti :)

 
Copyright © 2017 Wadah Berbicara. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.