22 March 2012

AKHIRNYA...kau menjadi milikku jua..


`•.¸.¸¸.•*❤❤..ASSALAMUALAIKUM..❤❤*`•.¸.¸¸.•`
Salam 1 Malaysia y'all

Hepp..hepp...hoorey...gembira bagaikan si kecil mendapat gula-gula sahaja.(begitulah keadaanku sekarang ini)

Siapakah dikau yang telah menjadi property of  honney   ini..(cer teka..cer teka)

>scroll ke bawah cepat-cepat<

Mesti korang tertanya-tanya kan benda apa  nie



Inilah benda yang  honney   nanti-nantikan selama 3 bulan jugalah. 
Sebenarnya ini adaalah hadiah kepada 75 pembaca bertuah Sinar Harian yang bertahun tahun lepas lagi, tapi disebabkan ada sedikit masalah akhirnya dapat jua hadiah ini. 



Mula-mula dah frust sangat lah sebab tempat nak tebus hadiah nie kat Batu Pahat, Johor.  honney    dah pindah ke Sibu, jadi sapa nak ambil kan. Lepas-lepas perah otak akhirnya minta tolong kawan abah ambilkan. Terima kasih En Ridzuan sekeluarga ye. Save RM 300 kita orang. Cadang dulu kalau tak ambil pun memang nak beli satu sebab pemanggang ajaib nie banyak kegunaannya.

Korang layan jelah gambar-gambar ini dulu








Taraaaaa





Siap ada buku resepi dan CD lagi tu.



Kelebihannya:-

Pada sesiapa yang berminat harga sebiji RM 129.00
Kalau kat Sabah/Sarawak siap la RM 289.00.


Antara resepi-resepinya:-




 Semangat untuk mengemukkan badan makin membuak-buak....Nak bakar kek pun boleh tu. Wahhh....

--Jangan jeles--


3 comments:

  1. sodapnye ayam panggang tu wlaupun tgok pic aje...*______*

    ReplyDelete
  2. Bestnya....
    Slalu dgr org cerita pasal pemanggangni.

    Salam kenal

    ReplyDelete
  3. Best giler kan pemanggang ajaib ni.. Sape yang terasa nak memiliki juga bolehlah hubungi saya ya! ^^

    Thanks Tuan Rumah yang Cute!

    ReplyDelete

Ada apa-apa pertanyaan bolehlah tinggalkan komen anda di sini. Nanti saya balas dan kunjungi blog anda
(Jangan lupa tinggalkan link anda di sini juga ye, senang nak terjah balik) :)

Terima Kasih Daun Keladi,
Kerana Sudi Singgah Sini,
Lain hari saya Review Lagi,
Moga-moga bersua nanti :)

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Jom Singgah

STATUS BLOG INI

BLOG INI DI DALAM PROSES UBAH SUAI. MOHON ANDA SEMUA KUNJUNGI SEMULA APABILA IANYA SUDAH KEMBALI CERIA 100%.

Hanis Zulaikha

My photo
Malaysia
☆Food Lover|Travelling|Blogging ☆ ☆Keep smiling and healthy ☆ Anything email me at [email protected]

Contact Me

ASSALAMUALAIKUM

CORETAN YANG LAIN

THANKS KORANG

Popular Posts

Copyright © Wadah Berbicara | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com