19 February 2012

SUASANA PABILA BERPINDAH RUMAH


`•.¸.¸¸.•*❤❤..ASSALAMUALAIKUM..❤❤*`•.¸.¸¸.•`
Salam 1 Malaysia y'all

First of all..   honney   minta maaf banyak-banyak sebab dah terlalu lama tak ber-update blog Sweet Sour ini ye. Bukan disebabkan malas ke atau ketandusan idea ke, tapi semenjak 2-3 minggu lepas   honney  sibuk mengemas barang-barang untuk berpindah mengikut ayahanda berpindah atas urusan kerja. Kami hanya mempunyai masa yang suntuk untuk mengemas segala-galanya, memanglah ini bukan kali pertama   honney  berpindah tapi inilah kali pertama   honney  merasakan suasana berpindah yang sebetul-betulnya.

Mesti ramai tertanya-tanya kan(question mark ???)

DAH BERAPA KALI HANG PINDAH??  

Seingat-ingatnya   honney  sedar-sedar je memang   honney   dilahirkan sebagai anak perantau di negara sendiri  (pening-pening sudah)
Jangan pening-pening, be cool tarik nafas perlahan-lahan, hembussssss…haha then sambung balik baca.

OK, berbalik pada persoalan yang masih tergantung tak bertali sebentar tadi tu,  honney  dah berpindah-randah lebih kurang 6-7 kali juga la (WOW...banyak tue)

BAPAK HANG NGEJE PE TUE SAMPAI KERAP PINDAH SANGAT??

HAHA…ngee pasal pekerjaan ayahanda tersayang nie memang susah sikit(sebenarnya manyak susah wooo)..ala dia kerja merata-rata lebih kurang polis penyiasat la juga tapi bukan polis. (lebih kurang je).


Banyak la pulak   honney  berceloteh malam-malam begini, apa kata moh kito semua layan gambar-gambar yang telah adik   honney shoot sepanjang kami semua sibuk mengemas barang-barang.



Kotak-kotak yang telah disediakan oleh pihak AST LOGISTICS MALAYSIA untuk mengemas

2 buah lori kontena disediakan untuk mengangkut
                                 barang-barang kami nanti
(lupa plak nak shoot gambar kontena yang penuh diisi kotak-kotak)

Sebahagian barang yang telah dipack

Dah macam gudang simpan kotak-kotak la plak

Banyak tak??


Sebahagian telah dimasukkan ke dalam kontena
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      Jom layan lagu dari Cake - I will survive. Memang sesuai dengan keadaan   honney  sekarang ini.. :(




0 Chef(s):

Post a Comment

Ada apa-apa pertanyaan bolehlah tinggalkan komen anda di sini. Nanti saya balas dan kunjungi blog anda
(Jangan lupa tinggalkan link anda di sini juga ye, senang nak terjah balik) :)

Terima Kasih Daun Keladi,
Kerana Sudi Singgah Sini,
Lain hari saya Review Lagi,
Moga-moga bersua nanti :)

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Jom Singgah

STATUS BLOG INI

BLOG INI DI DALAM PROSES UBAH SUAI. MOHON ANDA SEMUA KUNJUNGI SEMULA APABILA IANYA SUDAH KEMBALI CERIA 100%.

Hanis Zulaikha

My photo
Malaysia
☆Food Lover|Travelling|Blogging ☆ ☆Keep smiling and healthy ☆ Anything email me at [email protected]

Contact Me

ASSALAMUALAIKUM

THANKS KORANG

Popular Posts

Copyright © Wadah Berbicara | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com