19 February 2012

SUASANA PABILA BERPINDAH RUMAH


`•.¸.¸¸.•*❤❤..ASSALAMUALAIKUM..❤❤*`•.¸.¸¸.•`
Salam 1 Malaysia y'all

First of all..   honney   minta maaf banyak-banyak sebab dah terlalu lama tak ber-update blog Sweet Sour ini ye. Bukan disebabkan malas ke atau ketandusan idea ke, tapi semenjak 2-3 minggu lepas   honney  sibuk mengemas barang-barang untuk berpindah mengikut ayahanda berpindah atas urusan kerja. Kami hanya mempunyai masa yang suntuk untuk mengemas segala-galanya, memanglah ini bukan kali pertama   honney  berpindah tapi inilah kali pertama   honney  merasakan suasana berpindah yang sebetul-betulnya.

Mesti ramai tertanya-tanya kan(question mark ???)

DAH BERAPA KALI HANG PINDAH??  

Seingat-ingatnya   honney  sedar-sedar je memang   honney   dilahirkan sebagai anak perantau di negara sendiri  (pening-pening sudah)
Jangan pening-pening, be cool tarik nafas perlahan-lahan, hembussssss…haha then sambung balik baca.

OK, berbalik pada persoalan yang masih tergantung tak bertali sebentar tadi tu,  honney  dah berpindah-randah lebih kurang 6-7 kali juga la (WOW...banyak tue)

BAPAK HANG NGEJE PE TUE SAMPAI KERAP PINDAH SANGAT??

HAHA…ngee pasal pekerjaan ayahanda tersayang nie memang susah sikit(sebenarnya manyak susah wooo)..ala dia kerja merata-rata lebih kurang polis penyiasat la juga tapi bukan polis. (lebih kurang je).


Banyak la pulak   honney  berceloteh malam-malam begini, apa kata moh kito semua layan gambar-gambar yang telah adik   honney shoot sepanjang kami semua sibuk mengemas barang-barang.



Kotak-kotak yang telah disediakan oleh pihak AST LOGISTICS MALAYSIA untuk mengemas

2 buah lori kontena disediakan untuk mengangkut
                                 barang-barang kami nanti
(lupa plak nak shoot gambar kontena yang penuh diisi kotak-kotak)

Sebahagian barang yang telah dipack

Dah macam gudang simpan kotak-kotak la plak

Banyak tak??


Sebahagian telah dimasukkan ke dalam kontena
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      Jom layan lagu dari Cake - I will survive. Memang sesuai dengan keadaan   honney  sekarang ini.. :(




No comments:

Post a Comment

Ada apa-apa pertanyaan bolehlah tinggalkan komen anda di sini. Nanti saya balas dan kunjungi blog anda
(Jangan lupa tinggalkan link anda di sini juga ye, senang nak terjah balik) :)

Terima Kasih Daun Keladi,
Kerana Sudi Singgah Sini,
Lain hari saya Review Lagi,
Moga-moga bersua nanti :)

 
Copyright © 2017 Wadah Berbicara. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.