29 November 2010

Mengimbau kembali kenangan yang lalu..

 wow..so amazing, bestnyerrr...itulah word yang slalu ku luahkan klu ada sapa2 yang menceritakan kenangan mereka menaiki kapal terbang...yes..i admit..so nerd this time...yang xdpt ku lupakan time form 1 kat semesti padang sekolah tu so beauty..lapang..luas..hijau sgt..klu petang2 je aku ngan kawan2 suka duduk kat side tepi dinding menghadap ke padang tp still dlm kawasan asrama perempuan la sambil tgk budak laki men bola..pastu klu kpl terbang lalu je mesti aku xterlepas pandang la..aku tgk sampai dy hilang di sebalik awan. Lepas tu berangan.."bilala aku nak naik fligth 2 ye?



Bermula la kisah dimana tanggal 18 november 2005(lama dah..
sje nak imbau kembali..tajuk pun dh mengimbau kan..so???)..
aku sekeluarga kena berpindah ke sebuah negeri nun..seberang laut china selatan..jauh wooooo...still xpercaya yang ktorg akan naik fligth xberapa lama lgi...gembira+takut+sedih..semua adala..





still xpercaya..walaupun ku dah berdiri di bumi yang nyata ini..setelah 45 minit berada di dalam fligth..tibala kami sekeluarga di KLIA..fuhhhh..ramai giler org...yg ku heran 2..org2 kat situ sume jln laju2x..mcm nak ligan sesuatu..hmm..kami kena tunggu dlm 3 jam gak la nak nek fligth ke kuching..1 hal lgi..brg kat sini sume perhhhh..(terbeliak mataku tgk beb)



 hah..nilah pemandangan di atas kapal...Allahuakhbar..cantik sungguh ciptaanmu ya Allah..nak tido xblh..telinga sakit..apa lagi..tangkap gambo la...nak tau dak 1 rahsia...hehehe..hampa tau dak..pramugari n pramugara kat cni..sume lawa2..hensem2 gitu..mk\akanan sedap gak..





 taraaaaaaaa..inilah model kapal terbang yang adik ku dpt...perhh..time 2 aku g ladies jap..tiba abg pramugara nie dtg bg benda nie kat adik ku..1st benda nie di\ok dlm kotak la..dah turun dari fligth baru ktorg buka..jeles ya amat aku..dh la si abg 2 blh tahan gak ketampanan dy..hehehe..


2 comments:

  1. Hi, i think that i saw you visited my weblog so i came to “return the
    favor”.I am attempting to find things to improve my website!
    I suppose its ok to use some of your ideas!

    !

    My webpage - рейсы москва япония

    ReplyDelete
  2. Excellent pieces. Keep writing such kind of info on your page.
    Im really impressed by it.
    Hello there, You've done an excellent job. I'll definitely digg it and for my part recommend to my friends.
    I'm confident they will be benefited from this website.

    Feel free to surf to my blog авиабилеты сочи акция

    ReplyDelete

Ada apa-apa pertanyaan bolehlah tinggalkan komen anda di sini. Nanti saya balas dan kunjungi blog anda
(Jangan lupa tinggalkan link anda di sini juga ye, senang nak terjah balik) :)

Terima Kasih Daun Keladi,
Kerana Sudi Singgah Sini,
Lain hari saya Review Lagi,
Moga-moga bersua nanti :)

 
Copyright © 2017 Wadah Berbicara. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.